Донька актриси Анастасії Заворотнюк, яка бореться з онкологічним захворюванням, Ганна перервала мовчання в соціальних мережах. Дівчина вперше за довгий час опублікувала у соцмережі Instagram нове фото.

Дівчина, яка кілька місяців нічого не публікувала, показала щасливі фотографії у профілі. З фото видно, що Анна відвідала салон краси та зробила манікюр.

"Просто не натішуся своїм манікюром", - написала дівчина.

Зазначимо, що мільйони людей цікавить стан зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. Наприкінці літа з'явилася інформація, що акторка захворіла на рак. Офіційні представники зірки тривалий час не коментували нічого з цього приводу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Анастасія Заворотнюк, фото Instagram
Анастасія Заворотнюк, фото Instagram

Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація від лікарів, що в Анастасії вторинна гліобластома. Також повідомляється, що стан акторки покращується, і медики роблять оптимістичні прогнози. Стало відомо, що Анастасії Заворотнюк видалили пухлину, не зачепивши здорові тканини і зараз вона проходить відновлювальну терапію.

Нагадаємо, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.

Також Знай.ua писав, у Заворотнюк виявили вторинну гліобластому: лікарі прокоментували діагноз "Моєї прекрасної няні".