Знаменитого російського актора Ігоря Вєрника вже вдруге за останній місяць госпіталізували в лікарню в Москві. Цього разу до медзакладу артист звернувся особисто зі скаргами на здоров’я. Про це повідомив 112 - головний російський телеграм-канал про події.

"На цей раз шоумен приїхав сам. Медикам він поскаржився на болі в шлунку, після обстеження 56-річного артиста госпіталізували у віп-відділення з гострим панкреатитом", - йдеться у повідомленні.

Раніше актору стало погано просто в Московському художньому театрі імені Чехова і він попросив викликати медиків. У той же час в Вєрнікова почала німіти нога. Після того, як медики надали першу медичну допомогу, його забрали в лікарню.

Ігор Вєрник, фото - film.ru
Ігор Вєрник, фото - film.ru
Ігор Вєрник, фото - film.ru

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як виявилося, Ігор Верник потрапив у лікарню із-за поганого самопочуття. Як з'ясувалося, причиною звернення до медиків 56-річного радянського, російського актора і шоумена стало загострення остеохондрозу. Про це повідомив брат артиста, телеведучий Вадим Верник, передають росСМИ.

Ігор Вєрнік, фото - Instagram
Ігор Вєрнік, фото - Instagram
Ігор Вєрнік, фото - Instagram

У МХТ імені Чехова повідомили, що тепер скасований спектакль з участю Ігоря Верника переноситься на 31 січня 2020 року.

Актор звернувся до лікарів через різкі болі. Крім того, у нього почала німіти нога. Після лікарського огляду та надання першої допомоги, Вєрника забрали в лікарню.

Нагадаємо, знаменитого Ігоря Вєрника екстрено госпіталізували: весь цей час актор приховував важку хворобу.

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарі назвали офіційний діагноз Ігоря Вєрника - фанати просто ридають, що сталось із улюбленим актором.