22-річна Ганна Заворотнюк на вулицях Москви сфотографувалася в модних вбраннях. Відповідні фото з'явилися в соціальній мережі.

Дочка Анастасії Заворотнюк Анна нещодавно разом зі своєю близькою подругою запустила власну лінію одягу та аксесуарів D8 Moscow. Фото для лукбука колекції вирішили зробити на вулиці, а як модель виступила Заворотнюк-молодша.

Новим чином стало синє елегантне плаття в квіточки. На ньому було невелике декольте та поясом, який підкреслив талію дівчини.

На шиї і поясі були однакові золотисті елементи у формі листа. Образ доповнила класичної капелюхом. Вона зробила наголос на природність, розпустила волосся і грайливих локонах.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Ганна повернулася до Росії з США і вже почала розвивати свій бізнес з продажу одягу. Повідомляється, що основною причиною її повернення стала хвороба її матері актриси Анастасії Заворотнюк.

Нагадаємо, онкохвора Заворотнюк відмовила чоловікові Валерії.

Як повідомляв Знай. ua, дочка Заворотнюк порушила мовчання в мережі.

Також Знай. ua писав, що Чехова заговорила про Заворотнюк і несподівано згадала вагітність.