Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівне фото з їхнім з чоловіком Владом Топаловим маленьким сином Михайлом у візочку, позуючи абсолютно без макіяжу. Так, артистка розповіла про пошуки няні малюку, адже вибрати дійсно гідну кандидатку виявилося дуже складно.

"Ми з @vladtopalovofficial - дуже допитливі, трепетні батьки. Я - задрот, який вичитує тонни літератури по вихованню дитини, а ВМ - дуже чуйний батько, який прислухається до своїх інстинктів! Тому у виборі Нянь нам було дуже нелегко, напевно як і всім! Спершу я протестувала: «Віддати якійсь чужій жінці свою дитину???? Ніколи в житті! Never!!!» спочатку поманили мама, тітка і сестра)))🙏🏻🙏🏻🙏🏻Коли вийшла на роботу , я зрозуміла , що допомога кваліфікованого педагога-вихователя просто необхідна!!!....нам знадобилося кілька місяців співбесід🙈. І не тому що няні погані, просто у кожної є свої засади, принципи , через які дуже складно переступати...". , - зізналася Тодоренко. Також Регіна додала, що в результаті вони з Владом знайшли ідеальну няню, хоча це й коштувало їм часу і сил. Фолловери підтримали знаменитість в коментарях.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.