Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію розкішних кадрів в осінніх вбраннях, позуючи для видання InStyle Russia. Так, артистка засвітила розкішні ніжки в міні-спідницях, сукнях і тренчі кольору пташиного молока, доповнивши образ милою зачіскою з бантиком на голові.

Фолловери залишилися в захваті і засипали Регтну компліментами: "Регіночка,Ви-красуня 🌺🌺🌺👍👍👍♥️🌹", "Вау вау вау😉", "Лялечка👍🌹🌹🌹", "Жіночно і ніжно❤️", "Ніжки супер!!!🔥", "Така мілаха!", "Розкішна розкішна розкішна розкішна розкішна розкішна ", "Який класний осінній образ😊", "Регіна, ви надихаєте, смішите, даруєте позитив. Красуня🔥🔥🔥", "Перший просто чумовий образ👍", "Сексі😍🔥💐".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.