Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість позувала на одному зі своїх концертів в рамках шоу-туру "Діва" в Білгороді. Так, артистка запально рухалася і виконала свіжий хіт "Ми порушуємо", примірявши облягаючі штани і відвертий топ з глибоким декольте, а також засвітивши фігуру.

"Приємно усвідомлювати , що ми на одній хвилі. 💜", - поділилася радістю Лорак. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки кардинально розділилися: "через цицьки вже вгору як у орангутанга(((( печаль де ж та Ані Лорак(((", "Навчіть її рухатися! Кошмар! Стільки років на сцені, а одне і те ж!", "Ну хто знімає з такого ракурсу? Ну з якого місця руки у оператора? 🙄", "Останнім часом пісні перестали радувати, банальщина і однотипність, щось пішло не так🤢", "Не зрозуміло нічого, що співаєте ?🙄", "Ці підбори дратують!", "Їй би навчитися рухатися", "Повна така тут ,не зрозумію що сталося ? Прямо зайва повноту видно".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.

.