Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила розкішну серію фото з коханим чоловіком Юрієм Горбуновим. Так, у 13-му випуску "Танці з зірками" Катя вела прямий ефір замість Тіни Кароль, позуючи в блискучій чорній сукні неймовірної краси.

"Ві біля екранів? Танці з зірками в ефірі. За кого ви вболіваєте?", - лаконічно підписала Осадча. Фолловери залишилися в захваті, адже просто обожнюють, коли Катя і Юра працюють разом. Пізніше телеведуча також виставила трепетні відео в Сторіс, ніжно цілуючи коханого в лоб, поки той жартома цікавиться, куди поділася Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.