У вівторок, 19 листопада, у світі святкують Міжнародний чоловічий день Сергій Притула і актори проекту "Вар’яті-шоу" поміркувати, що ж насправді означає – бути справжнім чоловіком.

"Чоловіка від людини чоловічої статі відрізняють вчинки, – впевнений ведучий Нового каналу. – По-перше, чоловік має тримати слово, не розкидатися ними направо і наліво. Виконувати, що обіцяє. По-друге, це ставлення до оточуючих. Варто прагнути бути корисним до свого оточення і до суспільства. Дякувати Богу, останнім годиною з’явилася мода до волонтерства. І це не лише армія. Дитячі будинки, лікарні, відділення онкології… Таке волонтерство не має ґендеру. Справжній чоловік поважає старших, любити жінку, може чогось навчити дітей, допомагає комусь, відповідає за свої слова, платити податки, любити свою країну, захищає її. А якщо ти чоловік тільки за статевими ознаками, то ти просто належиш до ґендеру", - стверджує Сергій Притула.

Сергій Притула, прес-служба Нового каналу
Сергій Притула, прес-служба Нового каналу

Володимир Ковтун зазначає, що чоловік повинен вміти постояти за себе, за жінку і вирішувати сімейні питання сам.

"Що робити, щоб бути справжнім чоловіком? – каже Валентин Сергійчук. – Не вимахуйся, жартуй, люби жінку, цінуй сім’ю, поважай ті місце і місто, в якому живеш. Будь людиною".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Валентин Сергійчук, прес-служба Нового каналу
Валентин Сергійчук, прес-служба Нового каналу

Володимир Жогло ж вважає, що чоловік повинен бути спокійним, більш раціональним. Саме цим він вселяє надію, відчуття безпеки і впевненості.

Нагадаємо, Притула потужно відповів Молочному за "фашистів у Києві".

Як повідомляв Знай. ua, Притула зізнався, що здатне перетворити суворого чоловіка в "плюшевого ведмедика".

Також Знай. ua писав, що Притула після непорозуміння з Молочним похвалився важливою подією.