Відома телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко часто радує публіку яскравими постами в Instagram. Цього разу красуня вирішила похвалитися обновкою і поділилася своєю мрією, заодно і зробивши рекламу одному з брендів. Як видно, на фото телезірка відображена на вулиці в затишному білому пуховику, на якому не застебнута блискавка. Також на ній сині джинси і такого ж кольору теплий светр. Волосся розпущене і красивими пасмами спадає на плечі, а на її обличчі легкий макіяж і мила посмішка.

У підписі до фотографії Регіна розповіла про свою мрію: "У мене є мрія! Я дуже давно хочу підкорити сім вершин світу, на які обов'язково потрібно піднятися: гору Джомолунгму, Аконкагуа, Джая, Кіліманджаро, Деналі, Монблан, Ельбрус і масив Вінсон! І саме з підкорення Ельбрусу я і почну!". Шанувальники в захваті від нового образу красуні і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.