Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дивним відео, на якому станцювала стриптиз під хіт Світлани Лободи "К черту любовь". Так, під строки "роздягайся, лягай" артистка скинула з себе жилетку і залишилася лише в майці, засвітивши соски. Варто відзначити, що багато шанувальників так і не зрозуміли, чи було це жартом, або ж "еротичним виступом".

"Невелика разрядочка після репетиції перед завтрашньою прем'єрою у Вегасі..😂 Люблю я жити на позитиві.💃😉🔥", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Не дай бог таку форму! Музика сама по собі, а Ви як завжди не впопад!👎👎👎🤣🤣🤣🤣", "Насть...танці це не твоє жодного разу", "Танець веселого морячка з елементами запальної польки та гопака навприсядки..👍", "Танець жах просто, начебто класику танцює, а рухи як з підворіття, як так може бути😣😣😣", "Знову подбілдуссимо, залишила б для домашнього відео", "Вам би у важку атлетику,а не в балет.", "Настя..танці-це не ваше!..ви як паличка..займайтеся цирком👏👏👏", "Настя, ви напевно білочку зловили ...".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчасте і з глибоким декольте.