Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася кадром з нового кліпу на пісню "Іди на життя", анонсуючи скору дату виходу 21 листопада. Так, артистка позувала в прозорій рюшевій сукні на березі моря, тримаючи за руку маленьку біляву дівчинку, яка одягнена в схоже вбрання.

"ПРЕМ'ЄРА КЛІПУ #ИДИНАЖИЗНЬ 📺 сьогодні на @youtube каналі "в 20.00", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Які зайчики😍😍😍", "Крутий кадр! ♥️", "Як це ніжно😘", "Колись у тебе буде така ж маленька копія тебе 🙈❣️", "Тіна, тобі терміново потрібна дівчинка❤️", "Милота😍", "«Прислухайся до свооєї внутрішньої дитини» 🥺♥️", "Як з картини Клода Моне!❤️", "Тіна тобі потрібна донька❤️❤️😍".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще