Останнім часом фанати співачки, Примадонни російської естради Алли Пугачової помітили кардинальні зміни у її зовнішності. Косметолог Тетяна Бризгалині пояснила, з чим можуть бути пов'язані такі зміни.

За словами експерта, раніше прихильники бачили знімки співачки, відредаговані в спеціальній програмі, передають місцеві ЗМІ.

Косметолог підкреслила, що Пугачовій вже 70 років. Примадонна має проблемні зони в області шиї, однак це характерно для її віку. А загалом, за словами Бризгалини, Примадонна виглядає чудово.

Алла Пугачова, фото: Instagram
Алла Пугачова, фото: Instagram

"Для своїх років добре виглядає, просто ті фотографії були добре оброблені у фотошопі. Вона дуже добре виглядає. Косметологи працювали, хірурги працювали. А тут на відео просто неможливо показати фотошоп", - зазначила експерт.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тетяна Бризгаліна винесла артистці невтішний вирок. "Функції організму ослаблені, чим їх стимулювати? Видають вік шия і руки, хоч сама Примадонна і підтягнута", – заявила фахівець.

Нагадаємо, Галкін і Пугачова економлять на власних дітях: "Грошей у них немає, звідки? Вони ж не працюють".

Також Знай.uа писав, що Пугачова більше не заспіває? Примадонна налякала всіх, ледве стоїть на ногах і дихає.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Пугачова і Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся: Гаррі і Ліза, Аліна і Гриша.