На днях син знаменитої Крістіни Орбакайте і не менш відомого Володимира Преснякова, Микита Пресняков, виклав дуже незвичайний пост на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість разом з дружиною Оленою відправився на відпочинок в сонячний Дубай, де випробував екстремальний атракціон. Так, артист і його кохана стрибнути з хмарочоса, а сам Микита зізнався, що відчув себе Суперменом.

"Весела штучка в Дубаї, не сказав би що захоплює від швидкості, але якщо уявити що нічого не тримає, то відчуття ніби летиш між будівель як супермен! @alenaakrasnova їхала паралельно зі мною на
сусідньому тросі 😝", - поділився емоціями Пресняков-молодший. Фолловери не пройшли повз: "Мені навіть дивитися на це страшно....", "Ось Оленку собі знайшов, друг за інтересами👍", "Так,ось це емоції!!!👏👏👏👏👏сміливість міста бере! Молодці!", "Краса❤️", "Приголомшливо!👏👏👏😍", "Оце так. На такій висоті, високій, це точно як супермен, прям герой. Це дуже круто Микита.👍👍".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав 70-річну Примадонну без фільтрів, забавно посміхаючись на камеру.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.