Відома українська співачка Наташа Корольова, яка вже давно живе і працює в Росії, несподівано заявила про завершення кар'єри свого чоловіка, стриптизера Сергія Глушко, якого знають за сценічним ім'ям Тарзан.

Пара Корольової і Тразана знайшла популярність серед шоубізу через епатажність, яка не знає кордонів, також глядачам дуже запам'яталися відверті танці самого Тарзана. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наташа Корольова і Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Дружина Сергія Глушка повідомила про завершення його кар'єри в "Тарзан-шоу" 8 березня 2020 року, коли йому виповниться 50 років. Грандіозне "еротік-стрип-шоу" планується вже заздалегідь, а головним виконавцем буде не лише іменинник, а й його унікальний колектив. Сама дружина відомого стриптизера виступить продюсером стриптиз-шоу, адже хоче, щоб шанувальники чоловіки отримали незабутні враження.

Також варто зазначити той факт, що сама Наташа Корольова ретельно готується до цього дійства, адже знає, яка нелегка робота у її чоловіка і як він її любить.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, Тарзан викинув п'яну Королеву в сміттєвий бак, над відео сміється вся мережа.

Як повідомляв Знай.uа співала з вибитою щелепою: продюсер розповів про насильство в сім'ї російської співачки Валерії.

Знай.uа писав, знамениту Долину застали за дивним заняттям на кладовищі: "Потрібні квіти та іграшки".