Як відомо, останнім часом в мережі не з'являлося ніякої офіційної інформації щодо стану знаменитої Анастасії Заворотнюк. Водночас, різноманітні ЗМІ повідомляють, що "Моя прекрасна няня" або у дуже важкому стані, або і взагалі відійшла у кращий світ.

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, фото: letidor
Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, фото: letidor

Щоправда, фанати в таке не дуже вірять, однак, дещо все ж заставило їх засумніватися стосовно загибелі Заворотнюк. Так, чоловік знаменитості Петро Чернишов раптово видалив всі фото із дружиною у своєму Insatgram. Окрім цього, актор відписався і від власного брата. Що стало причиною цього, поки не відомо.

Скріншот з сторінки Чернишова
Скріншот з сторінки Чернишова

Зауважимо, останнім часом, коли Чернишов з'являвся на публіці, то він виглядав вкрай знесиленим та досить не доглянутим/ Також, нещодавно мережею ходили чутки, що фігурист вже давненького хотів розлучитися з Анастасією, але її вагітність вплинула на це та змінила його рішення.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, донька онкохворої Заворотнюк влаштувала шоу просто посеред вулиці.

Як повідомляв Знай.ua, чоловік Заворотнюк Чернишов спрогнозував порятунок "Моєї прекрасної няні".

Також Знай.ua писав, що сім'я Заворотнюк мовчала не дарма, ось що відбувається з зіркою "Моєї прекрасної няні".