На сторінці доньки відомого російського гумориста і легендарної співачки Алли Пугачової Єлизавети Галкіної в мережі Instagram було опубліковано яскравий знімок, на якому дівчинка з'явилася в розкішній весільній сукні.

Варто зазначити, що насправді, Ліза вже не в перший раз виходить на подіум, проте з кожним новим разом дитина виходить на стежку для моделей з впевненішим настроєм.

Не виключено, що за сторінкою дівчинки стежить її зірковий батько Максим. І батькам дівчинки точно до душі, що велика кількість їх шанувальників надають їх дитині велику увагу. Звичайно, адже у своїй публікації постало питання, відповідь на яке просто очевидна.

"Як Вам сукня Лізочки?" — питається під фото.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Підписники Лізи звернули увагу і на манеру поведінки дитини, якій, судячи з усього, увага глядачів виявилася зовсім не в тягар. "Супер! А Лізонька, ну красуня, а як вона себе тримає"; "Ну не можна бути красивою такою. Уявляю її радість в такій сукні. Розумниця, красуня, нехай радує батьків і купається у щасті!"; "Ну дуже красива модель!" — захопилися фолловери маленької моделі.

Нагадаємо, онук Алли Пугачової зірвався з хмарочоса": "Нічого не тримає".

Як повідомляв Знай.uа Галкін і Пугачова економлять на власних дітях: "Грошей у них немає, звідки? Вони ж не працюють".

Знай.uа писав, "До Парижу готова!": Галкін показав уроки французького з донькою, у неї справжній дар.