Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася уривком з вистави "Балерина в задзеркаллі цирку", позуючи з клоунським носом і в балетній пачці. Так, артистка продемонструвала "складний" трюк, ставши на каструлі, а потім і зовсім перетворилася на повітряну гімнастку. Втім, як Анастасія не старалася, деякі шанувальники розкритикували її за відсутність грації.

"Поділюся фрагментами прем'єри для тих, хто не потрапив..😊", - підписала Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Чому в цирку це виглядає естетично , а на цьому відео вульгарно? Одна промежина в кадрі і страшний костюм?", "Якщо робити то робити добре і професійно...а так краще в бані сидіти....і не висовуватися😣", "найкраще, що можна порадити в даній ситуації - знищити всі відео з цим горе-номером💁‍♀️", "Костюм і правда вульгарний", "Не комільфо", "Ця жінка крім шпагату вміє ще що-небудь робити,хто скаже?".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.