Днями відома італійська акторка і модель Моніка Беллуччі виставила в Instagram сміливе архівне фото. Так, 55-річна красуня позувала в золотому жакеті з глибоким декольте, доповнивши образ незвичайною коротккой зачіскою і масивним ланцюгом на шиї. Знаменитість засвітила розкішні груди, адже знімалася без бюстгальтера.

"❤️In my archives. Have a great day. Photo by @johnnollet (З моїх архівів. Всім гарного дня!).", - лаконічно підписала Белуччі. Фолловери залишилися в захваті, адже мало хто пам'ятає Моніку такою зухвалою, в основному актриса віддає перевагу довгому волоссю і жіночним вбранням. Шанувальники засипали акрису компліментами, відзначаючи, що не відразу впізнали кумира, але були й ті, хто розкритикував кадр, адже на ньому присутня ретуш.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, дочки Белуччі, Кроуфорд, Клум і Параді показали неймовірну схожість із зірковими мамами.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Селін Діон влаштувала на тижні моди фантастичне шоу.

"Знай.uа" писав, Моніка Беллуччі випередила чутки і оголосила про розрив з молодим художником.