Як відомо, саме сьогодні, 22 листопада, знаменита на весь світ актриса та секс-символ Голлівуду Скарлетт Йоганссон відзначає свій 35-й день народження. Відтак, в честь свята головної героїні кіновсесвіту Marvel, підібрано ТОП-5 найефектніших образів знаменитості.

Прем'єра фільму Месники: Фіна" в Лос-Анджелесі

Зірка з'явилася на прем'єрі зі своїм хлопцем Коліном Жоста і викликала справжній фурор. Відтак, Йоганссон одягнула сукню від Atelier Versace, яка підкреслювало фігуру акторки. Зауважимо, що це було не головною родзинкою образу: коли Скарлетт повернулася спиною, то крізь тонкі бретельки можна було помітити татуювання у вигляді троянд.

Колін Жост і Скарлетт Йоганссон Фото: AFP
Колін Жост і Скарлетт Йоганссон Фото: AFP

Прем'єра сиквела Месники: Фінал в Лондоні

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Цього разу Йоганссон знову вразила своїм образом. Так, 34-річна актриса одягнула чорний атласний костюм від легендарного бренду Tom Ford. Класичні штани і асиметричний піджак з "сюрпризом", який ледь прикривав груди, Скарлетт доповнила чорними туфлями на підборах і зібраними в пучок волоссям.

Скарлетт Йоганссон у атласному костюмі Tom Ford, фото: Getty Images
Скарлетт Йоганссон у атласному костюмі Tom Ford, фото: Getty Images

44-я церемонія вручення премії People's Choice Awards

Тут актриса здивувала фанатів, адже замість звичної сукні, знаменитість обрала чорні штани із завищеною талією і корсет темно-червоного кольору з оригінальним вирізом, який дуже ефектно підкреслив її бюст.

Скарлетт Йоганссон Фото: AFP
Скарлетт Йоганссон Фото: AFP

Церемонія вручення престижної телевізійної премії "Еммі"

Знаменита Йоганссон вийшла в світ в білосніжній сукні з глибоким декольте і великим розрізом від Balmain.

Колін Жост і Скарлетт Йоганссон Фото: AFP
Колін Жост і Скарлетт Йоганссон Фото: AFP

Governors Awards 2019 - репетиція "Оскара"

В рамках Governors Awards 2019 знаменитість обрала особливу сукню - Celine з блискучим золотим топом на одне плече і високим розрізом для ноги на чорній атласній спідниці.

Скарлетт Йоганссон у сукні CELINE
Скарлетт Йоганссон у сукні CELINE

агадаємо, що зірка Голлівуду раптово вирішила змінити професію: сексуальна Чорна Вдова вбереться в дещо суворіше.

Як повідомляв "Знай.ua", героїв "Месників" показали без гриму.

Також портал "Знай.ua" писав, що американська актриса Скарлетт Йоганссон справила справжній фурор своїм вбранням на зустрічі фанатів "Месників" в Лондоні.