Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася забавним спільним кадром з Александом Поповим, позуючи на фіналі шоу "Танці з зірками", переможцями якого стали Ксенія Мішина та Євген Кот. Так, артистка заінтригувала незвичайним фото, адже протягом всього проекту зірки загравали один з одним, а деякі шанувальники встигли приписати їм роман.

"Цікаво дізнатися чи матиме історія @tina_karol та @akter happy end?☺️", - йдеться на офіційній сторінці "Танців". Фолловери не пройшли повз: "Зодовбали зі своїм Даном, Саша краще😹😻❣️", "Хепі енд у неї з Даном буде ❤️❤️", "Ні! Ось таке поєднання більш гармонійне, Тіна+Данбалан😊😉", "Люблю їхні бесіди😎🔥🔥🔥", "Ой...я благаю...Який там happy end з чого йому взятися??? З повітря??? З простих жартів Сашка зробили незрозуміло що.", "Щоб був the end, потрібно хоч якийсь початок🙈Ну, а Тіна просто красуня♥️".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще