Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася зйомками на даху багатоповерхівки, позуючи в чорномій повністю прозорій сукні. Так, артистка прикрила інтимні місця лише стрингами, а ось шикарні груди залишила повністю оголеними. Варто відзначити, що фотосесія виглядає зовсім не вульгарно, а чуттєво і жіночно.

"Скільки ж у мене неопублікованих фото з @da_astafieva ♾🤩 Мені здається , саме час ще раз захопитися цією красою 🤩 Даш, не втомлюся повторювати, що ти для мене одна з найбільш фотогенічних дівчат в цьому світі ❤️", - підписала свої кадри фотограф Тіна Соколовська. Фолловери залишилися в захваті: "Божечки 😍! Оце фото 👀, оце дівчина 😱! Краса ! Я навіть слів не можу підібрати", "🔥🔥🔥🔥🔥 немає слів просто", "Тіна, твоя робота як завжди на висоті!😍", "Чудова", "Фігура 🔝🔝🔝".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.