Російські ЗМІ днями почали повідомляти про можливе розлучення популярної актриси, яка прославилася роллю Віки в серіалі "Моя прекрасна няня", Анастасії Заворотнюк і її чоловіка Петра Чернишова. А ці чутки поповзли після того, як на сторінці в соцмережі Instagram чоловіка зникли всі спільні фотографії з акторкою.

Однак, ці чутки прокоментувала помічниця Анастасії Заворотнюк Марина Потапова. Жінка заявила, що Петра Чернишова підставили, адже видалили фото з фейкової сторінки, адже сам спортсмена не веде соцмереж. Треба сказати, що шанувальники Заворотнюк були дуже схвильовані чутками про розлучення пари, особливо на тлі інформації про стан здоров'я актриси, адже подейкують, що у неї онкологія.

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, ЖЖП
Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, ЖЖП

Нагадаємо, дочка онкохворої Заворотнюк розмістила останнє фото матері.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Чернишов позбувся останньої згадки про Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що лікар назвала несподівані деталі хвороби Заворотнюк.