Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно презентувала кліп на нову пісню "Луна", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня похвалилася новим кадром у соцмережі, але фанати помітили, що дівчина виглядає втомленою.

На новому фото Аліна позує на тлі постера серіалу "Кухня", на прем'єрі якого побувала. На світський захід красуня прийшла, схоже без чоловіка, на ній темний наряд, який складається з короткого плаття і піджака. При цьому на голові співачки кокетливий капелюшок, під яким розпущене і красиво укладене волосся, а на обличчі Гросу легкий макіяж. В руках артистка тримає невелику сумочку, а на її ногах масивні чобітки на шпильках. У підписі до фото Аліна написала: "На прем'єрі продовження серіалу #Кухня #БорьбаЗаОтель. Хто дивиться? Хто чекає? Хто улюблений герой?", а шанувальники тут же кинулися обговорювати її нове фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.