У Мережі з'явилося кумедне відео, на якому на стрічці видачі багажу в аеропорту "Бориспіль" рухається реквізит ілюзіоніста – ящик із жіночими ногами. Саме такий використовується для добревідомого магічного трюку, коли фокусник "розділяє" свою чарівну помічницю на дві частини.

Дійство застали пасажири, які прилетіли рейсом МАУ з Дубай. Коли ящик з жіночими ногами виїхав на багажну стрічку разом з іншими валізами, побачене тієї ж миті викликало здивування і сміх українців та гостей країни. Пасажири почали знімати те, що відбувається, на мобільні телефони і виставляти в соціальні мережі. Всього за кілька годин відео розлетілося по Мережі, набрало безліч репостів, лайків та веселих коментарів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як з'ясувалося, незвичайний "багаж" належить українському ілюзіоністові Роману Бондарчуку. Таким чином Роман хотів нагадати гостям та жителям країни, як важливо уміти помічати дива навколо себе і вірити в те, що все можливо.

"Виступ ілюзіоніста це мить, коли все стає можливим. Але в повсякденному житті ми багато концентруємося на тому, що всередині нас, і часто забуваємо дивитися довкола. Але ж світ сповнений чудес та веселих історій. Влаштувавши цей невеличкий перформанс в аеропорту, я хотів підняти настрій українцям та гостям нашої країни. А ще нагадати людям, як важливо навчитися бачити маленькі дива повсякденності та вірити, що все можливо не тільки по ТБ або на сцені, а й у реальному житті", – розповів Роман Бондарчук.

Роман Бондарчук – відомий український ілюзіоніст, консультант програми "Битва екстрасенсів". Ілюзійні шоу Романа високо оцінили глядачі не тільки України, а й Франції, Італії, ОАЕ, Кіпру і безлічі інших країн.

Учасниками його номерів ставали відомі спортсмени, політики, а також зірки українського шоу-бізнесу: Потап і Настя, Олена Шоптенко, OLEYNIK, Олександр Шовковський, Андрій Бедняков і навіть арабський шейх.

Його Ілюзійне шоу "Століття Ілюзій" підкорило не лише українських глядачів, а й з успіхом йшло в тематичному парку Ferrari World Abu Dhabi. Роман – єдиний європейський ілюзіоніст, чиє шоу Ferrari вибрало для співпраці зі своїм брендом.

Нагадаємо, оптична ілюзія зі старими гаражними воротами підірвала свідомість користувачів

Як повідомляв портал Знай.ua, спеціаліст з нанотехнологій зламав голову користувачам соцмереж оптичною ілюзією

Також Знай.ua писав, неймовірну оптичну ілюзію не помітно для себе створила вчителька початкових класів