Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала незвичайний кадр з масажного кабінету, прорекламувавши процедуру для схуднення, яку використовують сестрички Кардашьян. Так, артистка оголила живіт, а деякі шанувальники вирішили, що Анна знаходиться в кабінеті УЗД і хоче розповісти про четверту вагітність, адже нещодавно закрутила роман з 27-річним баскетболістом Янісом Тіммой, який молодший за неї на 9 років.

"Всім привіт! Нещодавно дізналася про нову, дуже класну процедуру Emsculpt. Спасибі Instagram і головним трендесеторам – сімейству Кардашьян.
В це складно повірити, але всього 4 сеанси по 30 хвилин і ваші талія, сідниці повністю зміняться!", - поділилася емоціями Сєдокова. Фолловери не пройшли повз: "Я спочатку швидко подивилася на екран і здалося що це стопи малюка))", "Я думала на УЗД", "Я вже подумав знову вагітна 😁", "Фух, я вже думав четверта дитина...)))", "А у вас буде дитина в 2020) і це ніяк не пов'язано з даним фото)", "господи, @annasedokova ,я вже подумала,що знову вагітна😹🔥".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.