72-річна Софія Ротару деякий час не з'являлася на російській сцені. Вона повернулася з виступами в РФ влітку 2019 року, коли виступила на "Новій хвилі".

Також українська співачка анонсувала концерт в рамках "Пісні року" під Новий рік. Саме це і викликало справжній скандал.

Багато критики звинувачують її в тому, що артистка дала свою згоду на концерт тільки заради величезного гонорару.

"Тут же почалося цькування: мовляв, у Ротару закінчилися гроші, вона повертається в Росію на заробітки", — розповів концертний директор співачки Сергій Лавров.

Софія Ротару, фото: РИА "Новости"
Софія Ротару, фото: РИА "Новости"

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Представник співачки пояснив, що в 2018 році Ротару не виступила в Росії з причини введення воєнного стану в країні. Так, деяким учасникам її команди було заборонено залишати країну. Також він зазначив, що "Пісня року" не передбачає плати артистам.

"В минулому році співачку розірвали за це у пресі. В цьому році Ротару критикують за те, що вона їде на фестиваль. Тепер ми вже не знаємо, що робити у наступному році. Адже Все одно зацькують. Ви не уявляєте, як Софія Михайлівна засмучена. Вона стала заручником політичної ситуації", зазначив Лавров.

Нагадаємо, Ротару зацькували в Росії за підтримки українських героїв, ситуація на межі.

Як повідомляв Знай. ua, Софія Ротару виступить в Росії під Новий рік.

Також Знай. ua писав, що Пугачова виступила на захист Ротару після цькування в Росії.