Актриса студії "Квартал-95" і "Жіночий квартал" а ще багатодітна мама Олена Кравець час від часу балує публіку новими фото і відео в своєму Instagram. Знаменитість виставила жіночний кадр, рекламуючи популярний бренд ювелірних виробів із золота. Так, артистка позувала в чорній прозорій сукні в сітку, суцільно вкриту стразами, а образ доповнила незвичайною зачіскою.

Фолловери засипали Кравець компліментами: "Леді досконалість", "Красива і талановита жінка!", "Добрий день 😃 Це стрижка або укладка? Думаю, що стрижка такого плану Вам дуууже піде!", "Олено,Вам дуже підходить стрижка,після танців Ви помолодшали,я Вами захоплююся,Ви молодчинка.🥰🥰🥰👍👍👍👍👍", "Красуняяяяя!!!!", "Ви просто красуня❤️😘❤️😘😍", "Олена, Ви чудово виглядаєте!!!😍🤩✌️👍", "Красива і ніжна))) 💍👗👒👠👜🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", "Просто лялечка!👏👏👏".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще