Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка виступає в складі групи "Время и стекло", часто радує публіку яскравими фото на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Цього разу красуня похвалилася кадром, який був зроблений на червоній доріжці премії M1 Music Awards, і на якому вона позує разом з колегою по групі Позитивом.

Як видно, на світський захід Надя прийшла в образі "нареченої втікачки", як назвали її фанати. На ній біле плаття з пишним подолом і чорним текстовим принтом зверху, а на талії чорний пасок. При цьому на ногах зірки масивні білі кросівки і білі панчохи до стегон. Волосся співачки розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. поряд з Дорофєєвою стоїть Позитив, на якому чорне вбрання. Шанувальники в захваті від нової публікації Наді, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.