Надя Дорофєєва – мега популярна українська співачка, яка виступає у групі "Время и Стекло", обожнює привертати до себе увагу. Інтерес до своєї персони зоряна красуня підігріває на сторінці в соцмережі Instagram. Так, цього разу Надя показала фрагмент свого виступу на церемонії вручення музичної премії M1 Music Awards, яким просто підірвала зал.

Як видно, на сцену Надя вийшла в спокусливому костюмчику в біло-рожеву клітинку, який складається з коротеньких шортиків, топіка і піджачка. Волосся співачки зібране в кокетливі хвостики, як було в кліпі, а на її обличчі сценічний макіяж. Дорофєєва виконує свіжу пісню "Мой парень лох", спочатку вона на сцені з хлопцем, який грає лоха, а потім до неї приєднується Позитив. Шанувальники в захваті від нової публікації Наді, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.