У мережі триває бурхливе обговорення можливого виступу в Росії української співачки Софії Ротару. На неї посипалося багато критики після того, як вона розповіла про те, що збирається виступити в Москві на "Пісні року".

Проте на її захист стали російські друзі: Лев Лещенко, Микола Басков і продюсер Андрій Разін.

На днях стало відомо про те, що готель Софії Ротару, яка розташована в Криму, закрили на ремонт і реконструкцію. Так, комплекс "Вілла Софія" практично не приносив прибутку художник.

Готель Софії Ротару в Криму. Фото: Співрозмовник
Готель Софії Ротару в Криму. Фото: Співрозмовник

Однією з причин називають завищену вартість готельних номерів. В середньому ціна за номер становила в добу близько 82 тисяч рублів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Співробітник готелю розповів, що роботи, пов'язані з реконструкцією будуть проводитися до 1 травня, а весь ремонт будуть проводити як всередині, так і зовні будівлі. Керівництво вирішило змінити інтер'єр і екстер'єр.

Разін вважає, що закриття готелю прямо пов'язано зі скандалом, який розгорівся навколо неї. Він висловлює думку, що так чиновники Криму спробували підтримати Держдуми РФ і зазначив, що в Ялті готель співачки користувалася популярністю.

Нагадаємо, ставлення Ротару до Криму стало відомо всім, несподіваний поворот.

Як повідомляв Знай. ua, українські зірки не відмовляються виступати в Росії.

Також Знай. ua писав, що волонтерка Звіробій відреагувала на гучний скандал з Ротару в Росії.