Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася неймовірним образом, виступаючи на сцені київського Палацу Спорту на честь премії M1 Music Awards 30 листопада. До речі, Тіна вже другий рік є продюсером масштабного шоу, запрошуючи зіркових колег виконувати свої хіти наживо. Так, артистка приміряла облягаючу сукню Versace тілесного кольору, отримавши нагороду "Золотий Грамоффон" за свій хіт "Сила висоти".

Фолловери залишилися в захваті: "Яка Богиня❤️", "Тіночка😍🧛🏻‍♂️", "вай яка бусинка красива 😻", "А «очі» з кожним разом все яскравіше і яскравіше підкреслюють🤤💦", "Ой, тіна легше 😍", "Тіна чарівна🥰🥰🥰🥰 @tina_karol", "Крихітка 😍", "Яка гарна😍дивлюся і посміхаюся, така ти на них сонячна🤩✨🙈", "вчора було й пристрасно і ніжно одночасно🖤♥️", "Краса 😍".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще