Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася неймовірним образом, виступаючи на сцені київського Палацу Спорту на честь премії M1 Music Awards 30 листопада. До речі, Тіна вже другий рік є продюсером масштабного шоу, запрошуючи зіркових колег виконувати свої хіти наживо. Так, артистка приміряла розкішну чорну сукню від модельєра Тьєррі Мюглера (одного з улюблених дизайнерів Кім Кардашьян) з високим розрізом на нозі, а образ доповнила фірмовим вечірнім макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах.

Фолловери залишилися в захваті від красуні Кароль: "Образ просто🔥❤️ плаття 😍 ви неймовірна👑😍", "Богиня😘🤗", "оййй🤤🤤🤤", "Ну королева ж, по-іншому ніяк!! 😘Така жіночна, сексуальна і одночасно ніжна і зворушлива.", "Ти - наша сила висоти😍❤️", "Зайка!!!Яка гарна💘", "Богиня просто вогонь ❤️", "Тіночка, ти прекрасна🔥".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кім Кардашьян та Тьєррі Мюглер