Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравими кадрами та уривками виступів з щорічної премії M1 Music Awards 2019, де вони разом з виконавцем Позитивом здобули перемогу відразу в трьох номінаціях: "Група Року", "Хіт Року" та "Фаворит Року". Так, артистка позувала разом з колишньою дружиною Потапа Іриною Горовою, самим Олексієм і їх молодшим сином Андрієм.

"Вчора Група @vremyaisteklo перемогла у 3 номінаціях!!!!! Група Роки
Хіт Року
Фаворит Року
Я, звичайно, розуміла, що пісня «ДІМ» у цьому році просто розірвала всі плейлисти .. але не думала, що вчора все буде настільки круто!!!! Спасибі велике @m1ukraine за премію! Найвищий рівень!!!! ♥️ Спасибі Миколі Георгійовичу Баграєву за те, що ця премія ось вже 5 років існує! І сподіваюся, що так буде завжди! Це дуже важливо! Спасибі вам за те, що підтримуєте нас, артистів! Спасибі моїй команді «Мозги». Ви міць! 💥
Дякую авторам пісні і всім, хто над нею працював.
І найголовніше спасибі вам, наші любі слухачі. Ви наша сила! Любимо!", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті, підтримуючи артистів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.