Цими днями відома актриса та телеведуча Дана Борисова прокоментувала чутки стосовно того, що ніби має роман зі сандальним Олексієм Паніним, та розвіяла чутки про вагітність від нього. Відповідний ролик, знаменитість опублікувала у власному Instagram-каналі.

Зауважимо, що причиною для таких підозр стали світлини, які нещодавно були опубліковані на сторінці Борисової. На них телеведуча позує разом з косметологом Тетяною Альферович і Олексієм Паніним.

"А що, Леха теж людина, хоч і зірка роликів для дорослих всіх телеграм-каналів", - написала жінка.

Олексій Панін та Дана Борисова / фото: vokrug.tv
Олексій Панін та Дана Борисова / фото: vokrug.tv

Після цього, в соцмережах розпочався шквал обговорення, адже на знімках користувачі замітили животик у Борисовою та припустили, що телезірка носить під серцем дитину Паніна. Однак нещодавно актриса розвіяла це, заявивши, що він тут взагалі не причому.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Я не вагітна від Паніна. Бачила його всього пару раз в житті", - написала Борисова в сторіз Instagram.

Також і Панін зробив заяву в соцмережі: "Дану Борисову за останні 7 років я бачив один раз, і це було чотири дні тому!", - підкреслив актор.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Як повідомляв Знай. ua, Аліна Гросу в кокетливою капелюшку стривожила фанатів новим фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.