Як відомо, знаменитий російський співак Сергій Лазарєв активно веде власну Instagram-сторінку та досить часто радує прихильників різноманітними фотографіями та відеороликами. Так, цього разу співак виклав коротеньке відео з власною донько.

Зауважимо, що фанати тільки недавно дізналися, що в артиста є донька, адже він кілька років приховував Анну від очей публіки та виховував її паралельно з сином Микитою.

Відтак, на опублікованому відео видно, як Аня голосно сміялася, дивлячись на старшого брата. А на тлі було виразно чути жіночий сміх. "Заслужений вихідний", - підписав Лазарєв.

Сергій Лазарєв
Сергій Лазарєв

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чудова дівчинка, гарненька така. Хай росте здоровим", "Ура, класно, що у тебе вихідний! Які чудові хохотунчики! На це можна дивитися вічно. Коли діти посміхаються - це величезне щастя", " Такий заразливий сміх... Дітки - копія тата. Щастя вашій родині", "Боже, які ви, милі сонечка. Дитячий сміх - найпрекрасніше. Хороших вам вихідних, мої улюблені", "А що за жіночий сміх на задньому фоні? А як же Кароліна?"- коментують шанувальники.

Нагадаємо, Лорак і Лазарєв довго приховували це, оприлюднена листування.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак засвітилася в компанії з Лазарєвим, фанати в захваті.

Також Знай. ua писав, що Лазарєв опублікував компрометуючий знімок, фанати не втрималися.