Співачка Крістіна Орбакайте сиклала в соціальні мережі фотографію свого молодшого сина Дені Байсарова, сина Руслана Байсарова.

Прихильники вже відзначили, що Дені дуже схожий на Максима Галкіна, нинішнього чоловіка матері Орбакайте, співачки Алли Пугачової. Однак кровної спорідненості між Дені та Галкіним немає — дідом хлопця є перший чоловік Пугачової Міколас Орбакас, з яким співачка розлучилась ще в 1973 році.

Також прихильники порівняли Дені Байсарова із його старшим братом Микитою Пресняковим, сином Орбакайте від шлюбу з співаком Володимиром Пресняковим. У коментарях користувачі відзначили, що, не зважаючи на різних батьків, хлопці схожі один на одного.

Нагадуємо, що раніше Орбакайте виклала відео, де її матір, Алла Пугачова, з’явилась в ролі особистого візажиста для доньки.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Пугачова більше не заспіває? Примадонна налякала всіх, ледве стоїть на ногах і дихає.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Пугачова і Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся: Гаррі і Ліза, Аліна і Гриша.