Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео, показавши закулісся їх з Владом Топаловим розкішного весілля, яке парочка зіграла в казковому Сорренто, Італія, ще 3 липня. Так, артистка згадала, що підготовка була дуже кропіткою, не обійшлося і без пригод: спочатку не приїхав костюм Влада, потім порвалася весільна сукня Регіни, а перший танець парочці довелося танцювати босоніж.

"Не дивлячись на те, що наше з @vladtopalovofficial весілля пройшло кілька місяців тому, мені хочеться продовжувати з вами ділитися всім, що там відбувалося. Як відомо, жодне весілля не проходить без пригод: спочатку не приїхав костюм Влада, потім ми порвали мою весільну сукню, а перший танець довелося танцювати босоніж! Але не дивлячись на все це, це було круте і душевне свято для нас, для всієї нашої родини і близьких. Це відео про людей, які допомогли нам зробити наше весілля фантастичним!", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери не пройшли повз і засипали Регіну компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.