Відоме реаліті-шоу "Останній герой" стало справжнім прокляттям для деяких його учасників. Попрощалися з життям на білому світі не тільки його популярні герої, але й навіть його переможниця Яна Волкова.

Кілька місяців тому в московській лікарні померла відома російська співачка Юлія Началова. До смерті зірки призвела гостра ниркова недостатність і сепсис крові на тлі гангрени. Її поховали на Троєкуровському кладовищі, де покояться Любов Поліщук і Наталія Гундерева. Про це пишуть російські ЗМІ.

Переможниця "Останнього героя" - 4 Яна Волкова, lunanews
Переможниця "Останнього героя" - 4 Яна Волкова, lunanews

Як відомо, Началова була учасницею реаліті-шоу "Останній герой"-4. Разом з нею у цьому фатальному сезоні випробували себе Децл і Жанна Фріске, яких теж уже немає в живих. У мережі знайшли містичний зв'язок між всіма цими смертями. А тепер з'явилася інформація про загибель переможниці проєкту Яни Волкової. Волкова померла у віці 55 років. Причиною стала тривала хвороба, яка мучила жінку останні роки життя.

Нагадаємо, покійна співачка Началова повернулася з того світу заради доньки: "Вона вже серед нас".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа колишній Началової показав найдорожче, що залишилось після її загибелі: "Ми тебе любимо".

Знай.uа писав, донька Началової засвітилася з дитиною на руках: "Ми вже...".