Примадонна російської естради Алла Пугачова нещодавно скаржилася на отриману від режисера Микити Михалкова відмову зіграти роль комічної старої. І ось знову Алла Пугачова почула чергове "ні" від митця.

Примадонна розповіла, що спершу Міхалков обіцяв зняти її в кіно у такому амплуа, але в результаті не виконав свою обіцянку. Проте Алла Пугачова не давала забути про себе, хоча у відповідь чула лише: "Ти стань спочатку старою, а потім вже нагадуй мені".

Алла Пугачова, clutch.ua
Алла Пугачова, clutch.ua

Співачка переконана, що вона ідеально підходить для цієї ролі. Навіть більше, артистка вважає, що за допомогою якісного та вдалого гриму будь-кого можна перетворити як на стару жінку, так і на молоду дівчину. У комедії Михалкова, яка розповідає про життя героїні з дитинства до старості, Алла Пугачова готова зіграти роль в обох амплуа.

Проте, попри наміри Пугачової, Микита Міхалков виявився непохитним. Режисер впевнений, що співачка завжди встигне зіграти стару, але не цього разу. Михалков пояснив, що набагато важливішим у житті є залишатися такою ж красивою, молодою і талановитою, ніж отримати роль комічної старої.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Микита Михалков
Микита Михалков

Нагадаємо, раніше у мережі спливла стара обкладинка з Пугачовою, фанати не впізнають

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова стала на захист Ротару після цькування у Росії

Також "Знай.ua" писав, що Вайкуле так загуляла з Пугачовою, що більше дивитися не може на алкоголь