На фан-сторінці Олени Кравець і Кварталу в Instagram з'явилося кумедне відео, на якому видно, як актори студії "Квартал 95" готуються до новорічних концертів. В ролику можна побачити Олену Кравець, Юрія Ткача, Міку Фаталова та інших, деякі з них "залипають" у телефонах, а от Євген Кошовий неабияк повеселив присутніх своїм читанням жартів.

У підписі до відео повідомляється, коли відбудуться святкові концерти: "Підготовка до новорічного випуску" Вечірнього кварталу. Команда буде вас чекати 15,16 грудня о 19:00 в НПМ (Національний палац мистецтв)". На відео можна побачити, як регоче Кошовий над своїми жартами, заражаючи заливним сміхом всіх навколо. Серед заготовок, які озвучив Кошовий була і така: "Що ми просто так сидимо, давайте у міста пограємо. - Давайте. - Луцьк - Шо? - Мені на "к" Київ - шо? - мені на "в" Владивосток - Пішли нахрен, у нас третя ранку!".

Нагадаємо, Кошовий з "Квартал 95" розсмішив першим побаченням дочки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кошового з "Кварталу 95" зачепили за живе у прямому ефірі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кошовий з "Квартал 95" зворушив мільйони українців.