Відома телеведуча Раміна Есхакзай нещодавно пролила світло на свої кар'єрні перемоги і на стосунки з популярним українським виконавцем Віталієм Козловським. Раміна розповіла, в якій атмосфері вона перебувала під час підготовки до так звоного весілля.

Про це стало відомо завдяки матеріалу порталу "Clutch".

Раміна Есхакзай, clutch
Раміна Есхакзай, clutch

- Нещодавно в інтерв'ю ти підтвердила, що ваші стосунки з Віталієм Козловським були взаємовигідним піаром. Це правда?

"Це не зовсім так. Я сказала, що не маю права руйнувати або яким-небудь чином впливати на медійний образ іншої людини. Я можу говорити лише за себе.", - заявила телеведуча.

Раміна Есхакзай та Віталій Козловський, Instagram
Раміна Есхакзай та Віталій Козловський, Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

- Добре, давай говорити про тебе. Як ти перенесла ваше розлучення?

"Чесно? Я була щасливою, коли ми вирішили, що нам час розлучитися. Я настільки сильно втомилася від громадськості, від підготовки до весілля, і від того, що твоє особисте життя постійно на виду, але найбільше до того часу я втомилася грати в щасливу пару, коли ми вже давно не були цією щасливою парою. Віталік — прекрасний актор. У звичайному житті у нас виникали конфлікти, але включалися камери і ми знову "щаслива пара". Мені хотілося кричати: "Чому ви вірите у все, що вам показують по телевізору? Ми не щаслива пара! Мене взагалі все це бісить!", - розповіла Раміна.

Нагадаємо, улюблений кліпмейкер Ані Лорак Катя Царик готується до важливої події: "Я йду...".

Як повідомляв Знай.uа Melovin, Кароль і Каменських "порвали" церемонію М1 Music Awards 2019: повний список зоряних переможців.

Знай.uа писав, Білик з трепетом розповіла про весілля: найкраще свято року.