Зірка "Кварталу 95" Валерій Жидков розповів, чому глядачі так і не побачили його на сцені "Вечірнього Кварталу", концерт якого відбувся у жовтні в Палаці Україна.

В інтерв'ю порталу Знай.uа артист зізнався, що через завантаженість він не зміг повноцінно підготуватися до шоу.

"У мене на “Вечірній Квартал” вже не перший рік не вистачає достатньої кількості часу, щоб там проявитися і як сценарист, і як виступаючий, - поділився Жидков. - З'явилося багато проектів, які розривають. Я іноді в “Вечірній Квартал” “застрибував”, як в останній вагон, з якимось монологом або виступом. Моя участь, яка була запланована у концерті, не відбулася з певних причин. За останні 5 років вперше я пропустив".

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Валера зізнався, що через інші проекти, якими він активно займається, немає часу навіть писати жарти для "Вечірнього Кварталу".

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

За словами сценариста і стендапера, він багато сил вклав у розвиток "Жіночого Кварталу" і в свої авторські проекти: "ГудНайтшоу" і "ГудНайтКлаб", "ДеМократія". Наразі він вирушив у концертний тур по Україні, а 11 грудня виступить у Києві з програмою "Коли я стану диктатором".

"Ми планували ці гастролі в паузах між проектами, адже все-таки пріоритетне завдання було “Жіночий Квартал”, зйомки. Мої гастролі по пріоритетності поступаються проектам", - сказав Жидков.

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Він поділився деталями про тематику свого сольника у Києві.

"Чому я цю назву обрав для цієї програми? Вона буде презентована в цьому році тільки в Одесі та Києві - в інших містах, куди поїду, там буде показана моя минулорічна програма. Вона теж на базі “ГудНайтшоу”, але вона така “мирна”. Більш людські теми піднімає - про дітей, про секс, про телебачення, про роботу, про те, що з нами кожен день відбувається. А “Коли я стану диктатором” - більш соціальна тема, політичною точно не назву. Що мене спонукало? Це ті парадокси і ті недоречності, які я бачу сьогодні в нашому суспільстві, і які насправді є головною причиною наших бід", - повідомив артист "Кварталу 95".

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю Знай.uа зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару розкрила свої таємниці.

Також повідомлялося, що в Київ приїхала кіновчителька Бреда Пітта, Холлі Беррі і інших голлівудських зірок Івана Чаббак.

До речі, в інтерв'ю для Знай.ua Степан Казанін розповів, як в “Кварталі 95” спрацювалися без Володимира Зеленського.