Популярна співачка Оля Полякова розповіла про найдивніше святкування нового року, яке було в її житті, повідомляє “Likeinua”.

За словами Полякової, це сталось два роки тому під час концерту в одному закладі. Оля та її костюмер сиділи в гримерці та розмовляли, коли співачка готувалась до виступу, коли почули стукіт у двері. На нього вони відповіли, що входити не можна. А коли Полякова вдяглась та вийшла з гримерки, то за дверима вже чекав її адміністратор, який повідомив про те, що Новий Рік наступив 15 хвилин тому, а дівчата це й не помітили. Саме адміністратор і стукав у двері для того, що відсвяткувати.

Оля Полякова, фото: 1+1
Оля Полякова, фото: 1+1

“Такого в мене ще не було. Зазвичай під бій годинника я загадую бажання. А в цьому році нічого такого не було, проте рік був непоганий. Може варто так продовжувати і надалі?” - сказала співачка.

Нагадуємо, що Оля Полякова запропонувала стати продюсером няні власних дітей просто під час ефіру шоу “Х-Фактор”.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Полякова зробила фантастичну пропозицію для власної няньки, деталі.

Також Знай. ua писав, що Полякова у весільній сукні приголомшила фото з Потапом.