Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася ніжними і жіночними зйомками, позуючи лише в облягаючому боді тілесного кольору з глибоким декольте і без макіяжу. Так, артистка засвітила шикарні груди, рекламуючи американський бренд косметики, обличчям якого стала відносно нещодавно.

"Обожнюю, коли все просто, але, з магією...", - загадково підписала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Магічні цицьки. Все геніальне - простирадло.", "Дуже красива і жіночна,головне не така як всі інші"ляльки"", "Наша Моніка Белуччі!🌹🌹🌹", "Даша ви дівчина вогонь!🔥🔥🔥😍", "🌷(квіточка червоненька)", "Як можна бути такою красивою...", "Хорошка 😘".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.