Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантними кадрами, рекламуючи відомий парфумерний бренд. Так, артистка приміряла бордову шовкову сукню, грайливо приспустивши одну її частину, а пристрасний образ доповнила вечірнім макіяжем.

"Твій вогонь, який проситься назовні, не боячись навіть самого сильного холоду...", - загадково підписала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Прекрасні як завжди 😍", "Яке поєднання кольорів 😍 а Ви неймовірні", "30ті і Аль Капоне так і плачуть за вами.. 🎉🎉🎉🎉 Красиво.", "шик і блиск як завжди😘😘😘❤️", "Дашка вогонь🔥👑🔥🔥👑🔥👑🔥👑🔥👑💜", "Ну Даша!😍", "Даша, ти завжди королева!! Дуже дуже красива!".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.