Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в коротенькому чорному топі і міні-спідниці, представивши свіжий кліп на пісню "Мы нарушаем", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка засвітила шикарну фігуру в яскравих вбраннях, прогулюючись по райській Сицилії, Італія, а також показала маленьке тату у вигляді метелика на ребрах зліва.

"💜 А ви встигли подивитися моє нове відео #МыНарушаем?", - поцікавилася Лорак. Фолловери залишилися в захваті: "Образи класні 🔥💯 Вам дуже личить відкрита посмішка 😍💓", "Це🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Приголомшливо красива жінка👏😘", "Кароліна, ви як завжди шикарні і завжди по новому!!!🔥🔥🔥". "Шортики чудо 😍 фігура приголомшлива! Виглядаєте вище всяких похвал ! Дуже жіночно красиво😍", "Спортивна фігура, не виснажена голодом , видно, що добре тренована і звичайно внутрішня чистота і чудова ступінь здоров'я - це основна запорука прекрасного зовнішнього вигляду, а не хірургічні втручання 🌹👍".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.