Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася пікантним кадром, позуючи в компанії двох танцюристів в яскраво-червоній відвертій сукні з глибоким декольте. Так, артистка відвідала зйомки шоу в честь Нового року на телеканалі 1+1, заінтригувавши шанувальників.

"Вчора зйомки Нового року на @1plus1_ua були справді веселими 💫 А ще більше сюрпризів готую для вас 22, 23, 24 грудня у Палаці Спорту на «Різдвяній історії з Тіною Кароль», - поділилася емоціями Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Червоний занадто тобі личить🤤😍🔥🔥🔥", "Класні хлопці😍💕😘", "Неможливо відірвати погляд 💔💥", "Снігуронька наша❤️❤️", "найкраща команда ❤", "Неймовірна красуня 💞", "Червона Королева Тіна😍😍😍😍❤️", "Найкраща❤️".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.