Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже кілька років живе і працює в Росії, обожнює привертати до себе увагу. Нещодавно зірка презентувала новий хіт і в цей раз вирішила пропіарити пісню з допомогою старшої дочки. У своєму Instagram артистка опублікувала коротке відео, на якому її дочка Євангеліна наспівує цю пісню.

Лобода сама знімає свою дочку на відео, Єва сидить в дивному місці з великими навушниками на голові і самозабутньо наспівує хіт мами. Далі можна почути, як сама Світлана підспівує дочки, але її в кадрі не видно. У підписі до фото Лобода написала: "Як Евка вперше почула #НовыйРим. "- Мам, це хітяра!" А що скажете ви?". Шанувальники звичайно ж почали обговорювати новий трек зірки, і спів її дочки, але найбільше уваги дісталося іграшковій собаці, яку Єва тримає під рукою, і яка виглядає як жива.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.