Популярна українська співачка з групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу красуня виклала фото з Позитивом, яке нагадує більше афішу, а в підписі до нього повідомила про майбутні концерти.

На фотографії Надя позує в пікантному образі, і це при тому, що поруч сидить її колега Олексій. Зірка одягнена в синьо-джинсову курточку, під якою тільки чорний ліфчик, вона пікантного оголила тендітне плече. Волосся Дорофєєвої зібране у високий розпатланий хвіст на маківці, а на її обличчі яскравий макіяж. Позитив поруч з Надею сидить в джинсах і яскравій строкатій сорочці, під якою у нього біла футболка. Шанувальники у захваті від нової публікації красуні, Надю і Олексія засипають компліментами, також обговорюють їх концерти.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.