Микита Добринін і Даша Квіткова вперше показали свій еротичний танець у нижній білизні. Відео найпопулярніша пара українського шоубізу запостила в Іnstagram. На нього солодка парочка у спідній білизні ніжно танцюють, при цьому не припиняють спокусливо пестити один одного, особливо Микита рук не прибирає із Дашиної апетитної попки. На Микиті лише сірі труси, а Даша у комплекті нижньої білизни чорного кольору просто підірвали мережу.

"Стараемся, чтобы наше утро не обходилось без танцев и классной музыки😌. А с чего начинается ваше утро?😋", - підписала відео Даша.

Микита Добринін і Даша Квіткова уже рік після завершення шоу "Холостяк-9" будують романтичні відносини. Пара проводить багато часу разом, зокрема часто подорожуючи.

Добринін і Квіткова, фото Іnstagram
Добринін і Квіткова, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зараз закохані разом відпочивають у сонячному Єгипті. Саме звідти тішать фолловерів теплими світлинами, пронизаними морським повітрям і любов’, а також безліччю сторіз.

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

Всім своїм виглядом і поведінкою Микита і Дарина показують, що вони щасливі разом і між ними є справжні почуття. Еротику в прямому сенсі молоді люди оприлюднили на всю мережу, чим викликали неоднозначні коментарі фолловерів.

"Это нереально милоооо и красиво😍😍😍 любовь❤️❤️❤️", "Несколько раз хочется пересматривать 😍очень классно 💛", "Классная пара💕", "Это круто конечно , безусловно , но не на показ, это такое личное интимное, в принципе, уже и голыми можно тогда танцевать , это моё мнение. Лючок оставить для архива домашнего, пересматривать , и кайфовать )", - коментують у мережі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостяк" Добринін влаштував нареченій Квітковій фотосесію в ліжку, голі і щасливі

Також "Знай.ua" писав, що наречену "Холостяка" Добриніна помітили на даху багатоповерхівки